Wednesday, June 8, 2011

Het HCG Dieet Protocol Van Dr Simeons

Het HCG dieet protocol kan van groot belang zijn voor mensen die willen afvallen en de op hun ideale gewicht blijven. HCG is een natuurlijk hormoon dat wordt gevonden bij zwangere vrouwen, en wanneer het wordt toegediend aan mensen die niet zwanger zijn, zal dit zorgen voor het reguleren van de eetlust en de honger onder controle houden. Belangrijker nog, de HCG hormonen zullen er voor zorgen dat het lichaam zijn energie haalt uit het opgeslagen lichaamsvet en dus beetje bij beetje er voor zorgt dat men kilos vet kwijt raakt.

Als je wilt lezen over de exacte werking van HCG, kun je makkelijk online van allerlei studies tegen komen. Let wel op de bron van de informatie, over het algemeen zul je veel artikelen tegen komen op sites die HCG verkopen, waar te lezen valt dat het dieet compleet ongevaarlijk is, maar dat is niet helemaal waar. Het HCG dieet protocol is echter vrij eenvoudig uit te leggen. U moet een dagelijkse hoeveelheid van het hormoon HCG nemen en dat combineren met een zeer laag calorisch dieet, dat niet over de 500 cal per dag gaat.

De meest gestelde vraag over dit dieet is waarschijnlijk de reden waarom je zoveel geld zou moeten uitgeven aan HCG hormonen, terwijl het gewicht verlies meer dan waarschijnlijk veroorzaakt wordt door het extreme crashdieet protocol.

Gezond verstand zou het eens met deze uitspraak, maar volgens Dr Simeons, de ontwikkelaar van het HCG dieet protocol, zal het gebruik van dit natuurlijke hormoon mensen helpen om niet alleen hun voedingspatroon te handhaven, maar ook het lichaam te stimuleren om vetten te verliezen in plaats van in te gaan op volledige honger modus en het verlagen van de stofwisseling. Als je alleen op een 500 calorieen dieet zou leven, kun je er op rekenen dat je je niet lang aan de regels kunt houden, en al snel in een patroon valt van veel meer calorieen. De HCG zorgt er volgens Dr Simeons voor dat je na een paar dagen geen honger meer hebt, terwijl je lichaam in een gezonde ketose staat, het overtollige lichaamsvet begint af te breken.

Het is belangrijk om te weten dat er verschillende bronnen van HCG beschikbaar zijn, maar als je de ware hormonen wilt gebruiken die ook worden gebruikt in het oorspronkelijke HCG dieet, zul je eerst met een arts moeten gaan praten over de mogelijkheden dit dieet te volgen en via hem HCG injecties zien te krijgen.

Alleen op deze manier zal het ook betekenen dat u in staat zullen zijn om via een betrouwbare bron HCG hormonen te verkrijgen, plus je krijgt goed medisch toezicht terwijl je het HCG dieet volgt. Dit is erg belangrijk voor je gezondheid, nauwlettend gevolgd worden is iets wat iedereen zou moeten doen die het HCG dieet protocol wil volgen om snel af te vallen.