Wednesday, June 1, 2011

HCG Voor Gewichtsverlies

HCG Voor gewichtsverlies kan helpen je verliest het gewicht voor Real
Het gebruik van HCG voor gewichtsverlies is rond voor een iets meer dan 50 jaar wanneer een DR. Simeons begonnen met hCG aan patiënten in zijn kliniek, die drastisch nodig om gewicht te verliezen en had al van alles geprobeerd zonder grote resultaten te behandelen. Als je zijn dieet aan en uit je hele leven of net beginnen aan uw dieet quest, zult u waarschijnlijk alles gehoord over de zogenaamde crash diëten, jojo-resultaten en waarom extreem lage calorie diëten kan gevaarlijk zijn.

Een heleboel informatie die er kan worden volstrekt verkeerd, en is alleen bedoeld om uw geld te krijgen, dus is het belangrijk om te weten wat je wel en niet moet doen als je wilt een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen. Eerste stap voor het plegen van enige vorm van dieet, is voor uw gezondheid arts te bezoeken en al uw basic stats te controleren. Uw arts dient bij voorkeur ook een bloedonderzoek doen om uw algehele gezondheid te controleren en zien of er geen niveaus af in uw bloed die kunnen wijzen op de bestaande gezondheids-problemen of tekortkomingen.

Zodra u uw medische check-up gehad en je bent goedgekeurd door uw arts, dient u te volgen zijn instructies, vooral als je wilt de HCG voor gewichtsverlies protocol, dat het gebruik van HCG injecties terwijl ze op een extreem laag-calorisch dieet betekent volgen. Deze hormonen HCG zijn alleen op recept maar het is nu mogelijk om dit te kopen genaamd HCG pakketten online bij online apotheken die beweren dat de echte hormonen te verkopen. Andere mogelijkheden zijn homeopathische HCG druppels en pillen, maar deze zijn nutteloos beschouwd door de deskundigen, omdat ze gezegd dat ze niet om je lichaam te beginnen branden van uw lichaamsvet hebben.

Tuurlijk, zal je gewicht verliezen, wanneer alleen het eten 500 calorieën per dag en het nemen van die druppels, maar als dat gewicht meestal spieren je verliest, zal binnenkort worden meteen weer op het gewicht dat je begon op. Wat je ook besluit te doen, zorg ervoor dat u overleggen met uw arts over uw dieet plan, zelfs als dat betekent het gebruik van HCG dieet.

No comments:

Post a Comment