Saturday, June 4, 2011

HCG Dieet Gevaren Die Je Serieus Moet Nemen

Wanneer u alle grote en prachtige succesverhalen hoort van mensen diet het HCG dieet protocol hebbben gevolgd, is het gemakkelijk om de HCG dieet gevaren te vergeten, die daadwerkelijk kunnen leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

Zoveel mensen beginnen met een dieet zonder te overleggen met de juiste gezondheid hulpverleners, en vooral in het geval van een extreem lage calorie dieet, zoals het hCG-protocol, is het belangrijk om op streng medisch toezicht te kunnen rekenen. Behalve dat, is het ook belangrijk de juiste kwaliteit hCG hormonen te gebruiken, die daadwerkelijk de resultaten geven die men verwacht.

Echter, de afgelopen jaren is het makkelijker geworden om toegang te krijgen tot hormonale HCG injecties zonder recept, door gewoon wat online onderzoek te doen. En zelfs al betekent dit dat je eigenlijk de juiste hCG hormonen zou kunnen kopen, zit je nog steeds zonder de broodnodige begeleiding.

Dit is waar de problemen beginnen in de meeste gevallen, omdat mensen zich storten op een 500 calorie├źn dieet met het gebruik van HCG hormonen zonder met zekerheid te weten of ze de echte injecties gebruiken, en ze zouden kunnen eindigen met ernstige gezondheidsproblemen. Dit omdat ze zich uit aan het hongeren zelf en zich beroven van alle benodigde voedingsstoffen die hun lichaam gezond houden.

Vitaminetekort bijvoorbeeld, is een van de verbonden HCG dieet gevaren, en dit kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen, enkele kleine, maar zelfs ook enkele grote problemen. Als u niet goed begeleid word, en je geen bloedproeven laat doen, kun je eindigen met een hele reeks van gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door het eten van maar 500 calorie├źn per dag.

Terwijl het ernstig overgewicht hebben slecht is voor je gezondheid, is het verliezen van heel veel gewicht in een korte tijd een andere aanleiding tot problemen. Als je echt graag af wilt vallen in een week of 10 kilo kwijt wilt in 14 dagen, zorg dat dat je ondanks alles genoeg vitamines binnen krijgt.