Tuesday, June 14, 2011

HCG Dieet druppels in de Spotlight

Als je denkt aan het gebruik van HCG dieet druppels om veel gewicht te verliezen, moet je je eerst ervan bewust dat er behoorlijk wat risico’s verbonden zijn aan het volgen van het caloriearm dieet dat onderdeel vormt van het HCG dieet protocol.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de HCG druppels slechts een minieme hoeveelheid van de natuurlijke hormoon bevatten die je helpen met het verbranden van vet in plaats van te gaan het in hongestaking gaan van je lichaam en het vertragen uw stofwisseling te voorkomen. Wanneer dit dieet oorspronkelijk werd ontwikkeld, het meest effectieve protocol bleek te zijn dat de patiënt ten minste 125 IE van humaan choriongonadotrofine, kortom hCG, nodig te hebben om langdurige resultaten te krijgen.

Als je kijkt naar het etiket van elk commercieel merk HCG dieet druppels, zul je zien dat er geen werkelijke hoeveelheid staat aangegeven van deze de actieve ingrediënten. In plaats van dat, zijn de bedrijven begonnen met homeopathische HCG dieet druppels, die, als je luistert naar producenten van de HCG injecties, niet effectief kunnen zijn. Echter, als je wat onderzoek doen online, vindt u complete forums van echte mensen die al deze homeopathische druppels gebruiken met groot succes, dus het is moeilijk om te weten welke kant te geloven.


Een ding is waar maar, en ideeën die mensen zullen gewicht verliezen, zodra ze beginnen van het eten van een dieet schema dat een calorische waarde heeft ver onder de hoeveelheid calorieën die ze dagelijks nodig hebben. Een belangrijk onderdeel van het HCG dieet protocol, afgezien van het nemen van het natuurlijke hormoon, is dat je begint met het dieet dat bestaat uit slechts 500 cal per dag. Gezond verstand zal u vertellen dat iedereen die zo'n dieet volgt uiteindelijk zal afvallen. Als u besluit om het HCG dieet schema te volgen, zorg ervoor dat je het onder medisch toezicht doet, zodat een dokter in kan grijpen als het fout dreigt te gaan.

Als je toch snel afvallen wilt zonder HCG, zijn er verschillende dieten die je kunnen helpen 8-17 kilo af te vallen in 2 weken, zonder dat je rare dingen moet slikken of een idioot laag calorisch dieet volgt. Lees hier verder als je wilt weten hoe je dat kunt doen, want uiteindelijk zit gezond en snel afvallen meer in je hoofd dan ergens anders.